Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Manny Pacquiao potpisao ugovor s Rizinom | Fight Site

(FOTO) Manny Pacquiao potpisao ugovor s Rizinom

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.04.2019 23:28h Autor:

Manny Pacquiao (Facebook)

Predsjednik Rizina, Noboyuki Sakakibara, otkrio je kako je njegova promocija potpisala ugovor s Mannyem Pacquiaom, koji će se pojaviti na njihovoj idućoj priredbi. No, nije otkriveno u kojoj ulozi.

Rizin 15 održat će se 21. travnja, odnosno za samo dva tjedna. Priredbu u Yokohami predvodi borba za titulu poluteške kategorije između Muhammada Lawala i Jirija Prochaske. Program je jak, jer tu su imena poput Kyojia Horiguchija i Rene Kubote, a čini se kako bi mogao biti još jači.

Naime, Nobuyuki Sakakibara danas je na Twitter postavio dvije fotografije. Na jednoj se rukuje s Mannyjem Pacquiaom, a na drugoj veliki Filipinac potpisuje ugovor. Sakakibara je tu objavu popratio tekstom:

“Nalazim se na Filipinima. Nakon Mayweathera, Rizin će napraviti novi posao s ovim tipom. Obznaniti ću o čemu je riječ čim se vratim kući.”

Sakakibara nigdje nije naveo da će se Pacquaiao boriti, što samo dodatno utječe na ovaj “teaser”. Bit će zanimljivo vidjeti što je Rizinov predsjednik smislio. U svakom slučaju, samo ime Mannyja Pacquiaoa u kontekstu Rizina je velika stvar za tu promociju. Ukoliko ga uspiju dovesti u svoj ring, to će biti još veća stvar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI