Floydov “snagator” ponudio okladu McGregoru: Nisam krkan na steroidima, dat ću krv USADA-i

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.07.2017 12:37h Autor:

Screenshot

Sjećate li se ona dva snagatora Floyda Mayweathera, koji su se našli na naslovnicama borilačkih medija nakon treće stanice promotivne turneje (New York) za boksački super meč između Mayweathera i McGregora? Dvojica nabildanih zaštitara su se šepurila zajedno sa svojim šefom na pozornici kada im se UFC prvak unio u lice nazvavši ih “Juice heads”, što u slobodnom prijevodu na hrvatski jezik znači nešto otprilike kao “krkani na steoroidima”.

Mayweatherovi “snagatori” otkrivaju pozadinu sukoba s McGregorom (VIDEO)

Radi se o Gregu La Rosi i Jizzy Macku, “profesionalnim stručnjacima za sigurnost” koji već godinama rade kao osobni čuvari ponajboljeg P4P boksača na zemlji. Dvojac je odmah nakon incidenta dao izjavu za znatiželjne medije koje je zanimala pozadina sukoba na pozornici i što se točno dogodilo. Ovih dana je La Rosa ponovno izašao u javnost govoreći za poznati Submission Radio te se osvrnuo na McGregorove riječi da su on i njegov partner na steroidima. Očekivano, La Rosa poriče takve optužbe i tvrdi da su potpuno čisti, a da je McGregoru ponudio da ga testira USADA.

“U biti u Brooklynu je, čini mi se, Floyd ušao pod kožu McGregoru sa šalama na račun njegovog tapkanja u MMA mečevima pa je Conor odlučio prebaciti malo pažnju na nas dvojicu. Pogledao je mene i drugog dečka Raya – Jizzy Macka i derao se ‘pogledaj ova dva krkana na steroidima’. Tako da mi se čini da mu je tada bilo dosta Floyda pa se odlučio okomiti na mene. Pogledao nas je i vikao nam je da smo na steroidima. Floyd je nešto odgovorio, no ne sjećam se što točno.”

“Conor je nastavio hodati po pozornici i kada je ponovno došao do nas, ponovno nam je dobacivao da smo ‘krkani na steroidima’ na što sam mu ja odgovorio da to nije istina. Rekao sam mu da ‘nisam na steroidima i da sam spreman tog trenutka podvrgnuti se testiranju USADA-e. Spreman sam bio kladiti se u stotine tisuća dolara da sam čist. On je samo odgarao: ‘da, da, da… možeš misliti.’ Na što sam ja ponovno ponudio da odnesemo moju krv na testiranje odmah nakon što sve završi. Mislim da je tu odgovorio nešto u stilu da je njegovo tijelo pravo. Na to sam ja rekao: ‘Ej, znaš što, daj obuci majicu na sebe jer se s tim tijelom sramotiš kada stojiš pored mene. Mislim da ga je to malo pogodilo. To je sve”, zaključio je Mayweatherov zaštitar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI