Floyd Sr: Mayweather bi se mogao boriti s pobjednikom Cotto vs. Canelo!

K1 / Boks 20.11.2015 12:26h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Floyd Mayweather Sr. je izjavio kako će pažljivo gledati subotnji meč između Cotta i Canela, a zatim će na temelju svoje procjene odlučiti hoće li se njegov sin Floyd Jr. vratiti iz mirovine i boriti s pobjednikom tog meča.

"Moj sin je puno bolji borac od Cotta. Prilično sam siguran da bi Floyd Jr. mogao ići na pobjednika, ali ću pogledati sam i odlučiti na temelju onoga što vidim i onoga što znam da je Floyd sposoban. Jako ću dobro sve sagledati i pobrinut ću se da mi ništa ne promakne. Možda odlučim da dogovorimo tu borbu", zaključio je Floyd Sr.

Mayweather će tako procijeniti imali u ovome trenutku ikakvog smisla boriti se s pobjednikom subotnjeg meča. Budući da je već pobijedio i Cotta i Canela čini se da ponovnom borbom nebi postigao previše u smislu svog nasljedstva.

Iako je Mayweather izjavio da se definitivno neće više boriti, teško je vjerovati u tu tvrdnju s obzirom da je i prije odlazio u mirovinu, samo da bi se nakon toga ponovno vratio u ring. U njegov povratak vjeruje i Cottov trener Freddie Roach.

"Mislim da će Mayweather ponovno boriti, zaista to mislim. Tražit ću Miguela da kaže neke stvari koje možda ne želi reći ili ću mu usput pomoći", rekao je Roach.

No, problem za Mayweathera je činjenica da on neće izgledati dobro ako za protivnika odabere Canela umjesto Golokvina. Floyd je već izjavio da se ne želi boriti s Golokvinom jer je on borac srednje kategorije, ali činjenica je da je i Canelo zapravo pripada toj kategoriji tako da bi bilo čudno da se odluči ponovno boriti s čovjekom kojeg je već pobijedio umjesto da krene na novog i neporaženog izazivača Golokvina.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI