Floyd se počastio najskupljim satom na svijetu: Iskrcao 18 milijuna dolara za ovo (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.07.2018 12:19h Autor:

Jacob-Co. Billionaire Watch

Najpoznatiji svjetski boksač i bivši višestruki profesionalni prvak u mirovini, Floyd Mayweather jr. je uspio potrošiti 18 milijuna dolara na samo jedan ručni sat.

Da, dobro ste pročitali. Tijekom posljednjeg putovanja po Japanu, slavni sportaš, koji je ove godine ponovno bio br.1 na Forbesovoj listi najbogatijih sportaša svijeta, se odlučio počastiti skupocijenim satom kojeg još nazivaju i “satom milijardera”.

Radi se o rukotvorini kompanije “Jacob&Co”, a ono što odmah upada u oči jest 289 dijamanata veličine 3 karata koji ga krase. Napravljen je samo jedan komad i radi se o najskupljem satu koji postoji na svijetu. Sada mu je vlasnik slavni boksač.

Mayweather je poznat kao veliki ljubitelj ručnih satova, a vlasnik je ogromne kolekcije koja podrazumijeva gomilu Hublota, Rolexa i ostalih skupocjenih satova vrijednosti više milijuna dolara. Sada je njegova kolekcija dobila “šlag na torti”.

2017. se špekuliralo kako je Mayweather na rubu bankrota i da upravo zato dogovara meč protiv Conora McGregora. Razlog su navodno bili nagomilani porezni dugovi. No, Floyd je to demantirao tako što je na jednu od press konferencija donio još uvijek neunovčeni ček na 100 milijuna dolara. Kasnije se saznalo da je Mayweather zaista kasnio s plaćanjem nekih poreza, no na koncu je sve dugove podmirio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI