Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Floyd pokušao “spustiti” Conora na račun procjenjenog bogatstva | Fight Site

Floyd pokušao “spustiti” Conora na račun procjenjenog bogatstva

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.01.2017 19:09h Autor:

Floyd Mayweather/Instagram

Nova otrovna strelica u prepucavanju na relaciji Mayweather – McGregor došla je od strane američkog boksača, koji je pokušao McGregora na neki način spustiti na račun njihovog procjenjenog bogatstva.

Mayweather je na Twitteru podijelio sliku s jedne web lokacije koja se bavi upravo zaradama i bogatstvima poznatih osoba, a tamo je navedeno kako je on procijenjen na 650 milijuna dolara, a McGregor samo na dva i pol milijuna. Pokušao je tu odraditi igru riječi, odnosno brojeva, napisavši:

“Prije nego zatražiš 25 milijuna dolara, potrudi se da vrijediš više od 25 milijuna. Ti zapravo imaš i 2 i 5, ali u tvom slučaju to znači 2,5 milijuna, a ne 25.”

Mayweather se u ovom slučaju koristio podacima sa stranice “The Richest”, dok najrelevantniji izvor takvih podataka, Forbes, ima malo drugačije podatke. Kod njih Maywether vrijedi 340 milijuna dolara, a McGregor 22. Zanimljivo, prema podacima koji su se pojavili nakon meča protiv Mannya Pacquiaoa, Mayweather je samo za taj nastup zaradio oko 230 milijuna dolara. U svakom slučaju, niski udarci se nastavljaju, iako Floyd i dalje nastavlja po istoj temi, onome koliko je on u svojoj karijeri uprihodio zelenih novčanica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI