Floyd nastavio s mentalnim igricama: Zatražio pregled Mannyjevih rukavica!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.05.2015 22:54h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Bilo koja sitna prednost na najvišoj razini borilačkih sportova može značiti pobjedu. The Money Team je krenuo s mentalnim igricama. Prvo su tražili od Atletske Komisije Nevade (AKN) da pregledaju Mannyjev suspensor, a sad i pregled njegovih rukavica. 

Noćas (subota na nedjelju) u Las Vegasu će se boriti Floyd Mayweather i Manny Pacquiao, a sve informacije o prijenosu saznajte u OVOM članku.

Samo nekoliko sati prije početka "meča stoljeća", Mayweatherov tim je zatražio od AKN-a pregled Mannyjevih rukavica tvrdeći kako su neispravne.

Evo što je prenio ESPN:

"Nedugo nakon vaganja u MGM areni Pacquiaov tim je informiran od strane AKN-a kako su predstavnici Floyda Mayweathera protestirali zbog Mannyeve upotrebe Reyesovih rukavica. Prema riječima onih koji su bliski situaciji, u ugovoru stoji da će Floyd nositi rukavice marke Grant, a Manny one marke Reyes te da niti jedne rukavice ne smiju biti napunjene konjskom dlakom. Uobičajeno je da su boksačke rukavice napunjene konjskom dlakom, pjenom ili kombinacijom jednog i drugog."

The Money Team pokušava na sve načine poremetiti Mannyjev fokus, ali prava bitka će se dogoditi noćas gdje Mayweathera neće moći zaštiti mentalne igrice koje je počeo igrati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI