Floyd Mayweather sr. poručio Conoru: Imam 64, a i dalje te mogu prebiti!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.05.2017 10:37h Autor:

Screenshot

Ponovno se zahuktavaju stvari oko vrlo vjerojatnog boksačkog meča između Conora McGregora i Floyda Mayweathera. Nakon medijske stanke, dvije strane su ponovno u javnost počele puštati “spinove” kako bi se stvar ponovno aktualizirala.

Prema dostupnim informacijama dva kampa i dalje pregovaraju oko uvjeta, a bitan faktor je i McGregorov poslodavac UFC koji želi znatan dio kolača. Jednom kada se tri strane dogovore oko financijskih uvjeta, stići će i konačna potvrda. Do tada valja raspirivati maštu javnosti kao što je to proteklog vikenda napravio Mayweatherov otac Floyd Mayweather sr.

“Conor ne želi ovaj meč. Floyd će ga doslovno razbacati po ringu. Bilo bi kao vi protiv Floyda (obraća se novinaru op.a). Izgledat će jako loše kada McGregor uđe u borilište. Što se nas tiče, mi smo za. On je već pokazao što ima”, poručuje bivši boksač i dodaje:

“Conor nije ništa drugo nego mnogo priče. Rekao sam ljudima na televiziji, zaboravite Floyda. Stavimo Floyda na stranu. Tu sam ja. Imam 64 godine i još uvijek ga mogu prebiti. Prebit ću boga u McGregoru. Kada god hoće taj meč, dobit će ga.”

Mayweather sr. je u profesionalnoj karijeri ubilježio 28 pobjeda i 6 poraza, a na vrhuncu forme se borio i protiv slavnog Sugar Ray Leonarda.

“Govorim vam upravo, McGregor može raditi što hoće, ali ne zna čak niti kako dovesti svoje tijelo u stanje potrebno za takav meč. Nije svjestan koliko nema pojma o onome što radi”, zaključuje slavni boksački trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI