Floyd Mayweather spektakularno stigao u Las Vegas (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.04.2015 22:11h Autor:

Floyd Mayweather

Tri dana prije nego što će nastupi u "borbi stoljeća" protiv Manny Pacquiao, Floyd Mayweather je pristigao u Las Vegas, a to je napravio u svom stilu, megalomanski. Teško je opisati, najbolje je pogledati ovaj video.

Marching band, veliki broj publike i kamera, svjetla reflektora, zgodne žene i sve u svemu, jako puno glamura, tako je izgledao dolazak Floyda Mayweathera u Las Vegas, grad gdje će napokon nastupiti u boksačkom meču kojeg cijeli svijet čeka, meču protiv Mannya Pacquiaoa.

No, Floyd je na bini izgledao podosta nervozniji nego inače te puno manje arogantan, barem u svom pristupu i izjavi. Ne znamo da li je to zbog umora ili je uistinu svjestan da će mu s druge strane biti najteži protivnik u dosadašnjoj karijeri, a Mayweather je izuzetno važno završiti ju bez poraza.

Manny bi u Vegas također trebao stići večeras, no njegov će dolazak biti puno manje spektakularan, odnosno ne bi trebalo biti ovako glamuroznog dočeka, kao što je to u slučaju njegovog protivnika. Od kojeg se zapravo nešto tako i očekivalo.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI