Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Floyd Mayweather odbio odgovarati na pitanja o McGregoru | Fight Site

Floyd Mayweather odbio odgovarati na pitanja o McGregoru

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.05.2017 18:49h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Floyd Mayweather Jr. nalazi se trenutno u Londonu gdje promovira meč svog pulena Gervonte Davisa. Naravno, on je automatski postao glavna atrakcija novinarima, kojima je ipak odbio odgovarati na pitanja koja se ne tiču meča koji promovira.

Naravno, u prvom redu se tu misli na pitanja o Conoru McGregoru, koji je sve dogovorio s UFC-om te ima dozvolu krenuti u posljednju fazu pregovora s Floydom Mayweatherom. Nema novinara koji prati borilačke sportove, a da mu to nije prioritet, no boksački rekorder je kratko prebacio odgovore na ta pitanja za neku drugu priliku.

“Ovo je konferencija za medije povodom meča Gervontea Davisa i Liama Walsha, molim vas da se fokusiramo na ta dva sportaša. S ovakvim pitanjima im izražavate nepoštovanje, a oni to ne zaslužuju. Molim vas da razgovaramo o njima”, rekao je Mayweather, čiji je pulen Gervonte Davis, jedan od najvećih svjetskih talenata nižih kategorija.

Nakon što se sve okrenulo u tom smjeru, Mayweather je ipak došao u prvi plan, nakon što je došao u verbalni sukob s Walsheva dva brata, Michaelom i  Ryanom. Oni su ga napadali na temu zašto nikada nije boksao izvan SAD-a, da bi Mayweather ljutito odgovorio kako je spreman svu trojicu razbiti istu večer, iako mu je 40 godina.

Sukob se nastavio u hodniku nakon press konferencije, gdje su braća Walsh pokušala doći bliže Floydu, no tjelohranitelji su reagirali te je sve i dalje ostalo samo na verbalnom prepucavanju, koje možete pogledati u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI