Floyd Mayweather nokautiran na sparingu!?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.08.2017 17:36h Autor:

Floyd Mayweather Jr

Iz Las Vegasa dolaze ekskluzivne informacije kako je Floyd Mayweather doživio nokaut na sparingu. 

Boksački svijet je vrlo brzo uzdrmala vijest kako je Floyd Mayweather nokautiran dok je odrađivao sparing sa Zabom Judahom, bivšim svjetskim prvakom po IBF verziji. Informacije koje je dobio novinar Mario Saunders, iz Las Vegas posta, govore kako su se njih dvojica upustili u žestoki sparing, nakon čega je vlasnik skora 49-0 završio na podu.

Kako prenosi isti izvor, Zab je počeo oponašati Conora McGregora, nakon čega je došlo do brawla, unutar kojeg je Mayweather izvukao deblji kraj. Nakon što je došao sebi, Floyd je potjerao sve van iz dvorane, no nitko nije davao apsolutno nikakvu izjavu povodom toga što se dogodilo.

Inače, Judah se umirovio 2013. godine, nakon poraza od Pauliea Malignaggia. Početkom ove godine se vratio boksu te je upisao pobjedu. 39 mu je godina i vlasnik je skora 43-9, a ovo nije prvi puta da odrađuje ulogu sparing partnera Floydu Mayweatheru Jr.

Uskoro ćemo vjerojatno uspjeti saznati nešto više o ovom incidentu, koji još nije provjerena informacije te oko kojeg se nikako ne može odbaciti solucija da je riječ o marketinškom triku, koji bi povećao šanse Conora McGregora, što bi sigurno rezultirali i boljom prodajom prijenosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI