Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Floyd Mayweather Jr.: Nisam boksač kakav sam bio, McGregor je favorit na papiru! | Fight Site

Floyd Mayweather Jr.: Nisam boksač kakav sam bio, McGregor je favorit na papiru!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.08.2017 18:44h Autor:

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather Jr. dao je za sebe vrlo neobičan interview, u kojem je naveo razloge zašto smatra da je Conor McGregor na papiru favorit u njihovom meču 26. kolovoza.

Po mnogima najbolji boksač ikad je dobio pitanje da realno sagleda stvari i procijeni kolike su prave šanse Conora McGregora u njihovom međusobnom meču, meču o kojem borilački mediji već dva tjedna ne prestaju pisati. Odgovor je iznenadio apsolutno sve.

“Kada pogledate mene i McGregora na papiru, on je viši od mene, ima dulje ruke i veći je čovjek od glave do pete. Puno je mlađi od mene, ja se neko vrijeme nisam borio i ušao sam u četrdesete. Dakle, ako stavite sve na papir i pogledate to, sve vodi prema tome da je McGregor favorit”, rekao je ‘The Money’.

Voditelj je također bio zateknut u trenutku, ali se odmah snašao te je pitao Floyda misli li on uistinu da čovjek bez profesionalnog meča može biti favorit protiv boksača kojeg mnogi smatraju najboljim ikad. Floyd je pokušao objasniti što je htio reći svojom prvom izjavom.

“Ja nisam isti boksač kakav sam bio prije dvije godine, a kamoli kakav sam bio prije pet godina. Izgubio sam korak, boksač kakav je Andre Berto nije smio doći do sudačke odluke s Floydom Mayweatherom, a tada sam imao 38. Očito je kako sam s godinama pao u svojoj izvedbi jer sam dao takvom boksaču da protiv mene izdrži 12 rundi. Nisam boksač kakav sam bio, prije sam imao 90% pobjeda nokautom. Činjenica je da sam negdje tijekom karijere opao. Ne kažem da više nisam vrhunski boksač niti da više ne znam boksati. Samo kažem da više nisam borac kakav sam bio”, objasnio je.

Ne znamo koga je uspio ovime zavarati, ali svakome tko misli svojom glavom bi trebalo biti jasno kako je ovdje u pitanju čisti marketing. Ne morate sumnjati kako je Floyd Mayweather u potpunosti uvjeren u svoje vještine te kako ne vidi niti jedan drugi ishod osim svoje pobjede i to na uvjerljiv i dominantan način. Uostalom, nakon svega što se dogodilo i što je izrečeno, takav bi ishod trebala biti njegova dužnost, prema fanovima boksa, ali i prema boksu kao sportu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI