Floyd Mayweather Jr.: Meni je 40 godina, Conor McGregor me može pobijediti

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.05.2017 20:56h Autor:

Floyd Mayweather

Vrlo je neobično poslušati Floyda Mayweathera u situaciji gdje ne govori o sebi samo u superlativima. Ovog je puta čak iznio kako postoji mogućnost poraza od Conora McGregora.

Iako se ne čini kao da je boksački meč Floyda i Conora svakim danom sve bliže, on je stalna tema. Ovog su puta Floyda za mišljenje o Conorovim šansama upitali novinari TMZ-a. Odgovor će iznenaditi svakoga tko imalo bolje zna kako izgledaju slične Floydove izjave:

“Neću ovdje sjediti i govoriti kako ću nokautirati Conora McGregora. On je u sportu napravio dobre stvari i zbog toga je tu gdje je. Ja sam van sporta neko vrijeme i 40 mi je godina, tako da sam puno stariji od njega koji je još uvijek u svojim 20-ima. To može igrati ključnu ulogu u ovom susretu. Osim toga on strašno jako udara, svaku svoju borbu on je u boksačkom stavu i boksa. Ima li me šanse pobijediti? Ne mogu to reći, ali u boksu je sve moguće.”

Naravno, može se pretpostaviti kako je ovdje riječ o čistom marketingu. Većina osoba iz boksa govori kako su šanse irskog MMA borca minimalne. No, ako ispadne da niti Floyd ne želi tvrditi kako je siguran pobjednik, možda bi to neke moglo privući na dodatno zanimanje za meč. Ukoliko se meč uopće uspije dogovoriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI