Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Site nagrađuje: Osvojite VIP ulaznice za druženje s borcima K-1 Finala! | Fight Site

Fight Site nagrađuje: Osvojite VIP ulaznice za druženje s borcima K-1 Finala!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.03.2013 11:28h Autor:

K-1 WGP Finale

K-1 World Grand Prix histerija polako sve više zahvaća Zagreb i Hrvatsku, fanovi borilačkog sporta s nestrpljenjem čekaju petak i mečeve, a većina boraca pristiže u Zagreb tijekom srijede, uključujući i jednu od glavnih zvijezdi, Badr Hari.

Službeno vaganje boraca te druženje s fanovima i predstavnicima medija održat će se u četvrtak, 14. ožujka u 14 sati u Forumu Zagreb, Radnička cesta 50 (Green Gold).

Fight Site svoje vjerne posjetitelje nagrađuje s tri puta po dvije VIP ulaznice za druženje s borcima i službeno vaganje.

Kako biste osvojili ulaznice pošaljite svoje ime i prezime na mail adresu zoran.zdelar@fightchannel.hr. Tri najbrža posjetitelja nagrađujemo, a ulaznice je potrebno podignuti najkasnije u četvrtak do 13 sati na info desku K-1 WGP Finala koji se nalazi u lobiju hotela Duoble Tree by Hilton. Dobitnici će biti obaviješteni na mail adresu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI