Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Site čitatelji nisu zadovoljni Joshuinim protivnikom: Samo Wilder ili Fury! | Fight Site

Fight Site čitatelji nisu zadovoljni Joshuinim protivnikom: Samo Wilder ili Fury!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.05.2019 19:29h Autor:

Anthony Joshua

Prošlog tjedna pitali smo vas što mislite o izboru Andya Ruiza Jr. za idućeg protivnika Anthonya Joshue. Iz glasova u aketi da se zaključiti kako nikako niste zadovoljni takvih ishodom situacije.

Nakon što je Jarrell Miller pao na doping testu, zbog čega je ostao bez meča protiv Anthonya Joshue, nije bilo lako pronaći boksača koji će pokušati detronizirati nositelja tri elitna svjetska pojasa teške kategorije. Situacija se posebno zakomplicirala nakon što je meč odbio Luis Ortiz. Na kraju je sve palo na onoga koji je osobno prozvao Britanca, a to je Andy Ruiz Jr.

Ipak, da se zaključiti kako fanovi borilačkog sporta nikako nisu zadovoljni tim izborom. Na našu anketu odgovorilo je gotovo 800 ljudi, a čak 38% njih odabralo je opciju kako bi jedino Deontay Wilder i Tyson Fury bili dostojni Joshuini protivnici. Oni trenutno nisu bili opcija, zbog toga što imaju ugovorene mečeve, no glasovi za ovu opciju daju nam do znanja kako su boksački fanovi frustrirani situacijom gdje se najbolji ne bore protiv najboljih.

Frustrirani fanovi dio su i druge skupine. Njih je u anketi bilo 29 posto i odabrali su opciju kako Joshua ide linijom manjeg otpora, odnosno da sam sebi namjerno bira lakše protivnike. 1. lipnja vidjet ćemo jesu li takvi u pravu. Treće mjesto, s 13 posto glasova, dobila je opcija koja govori kako je Ruiz Jr. dobar boksač, no da se i u ovim okolnosti moglo pronaći boljeg. 12 posto dobila je opcija kako je Ruiz s obzirom na okolnosti najbolji mogući izbor, dok samo sedam posto glasača vjeruje kako će Meksikanac napraviti ogromno iznenađenje i pobijediti Joshuu.

Naravno, ovo je tek mišljenje fanova. Pravu istinu o ovome saznati ćemo 1. lipnja. No, ne možemo se ne složiti s time kako je meč Joshue i Wildera ono što svijet želi vidjeti. Teško je zaključiti kolike su šanse da se tako nešto dogodi ove godine. Čak se čini da je to puno dalje od onog kad je za potvrdu nedostajao samo dogovor u vezi financija. No, upravo to je ono gdje današnji pregovori o velikim boksačkim mečevima najčešće i “puknu”.

Što mislite o izboru Andya Ruiza za protivnika Anthonya Joshue?
  • Jedino Wilder (ili Fury) bi imao smisla x 305 puta38%
  • Joshua ide linijom manjeg otpora, bira lake protivnike x 230 puta29%
  • Odličan boksač, no moglo je i bolje x 104 puta13%
  • Najbolji mogući protivnik u ovom trenutku x 99 puta12%
  • Ruiz Jr. će šokirati svijet i pobijediti Joshuu x 57 puta7%

Ukupno glasano: 795 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI