Fight Channel osigurao prijenos K-1 World MAX turnira ove subote

K1 / Boks 12.09.2013 09:12h Autor:

K-1 World MAX

Fight Channel je osigurao prijenos odličnog K-1 World MAX turnira koji ćemo pratiti ove subote, 14. rujna u od 21.30h direktno iz španjolske Majorce.

Na njemu će u osmini finala nastupiti i borci poput dvostrukog K-1 World MAX prvaka Buakawa, također bivšeg dvostrukog prvaka Andyja Souwera, te japanske kick boks legende Yasuhira Kida.

Nažalost, jučer je svoj nastup otkazao odlični Grk Mike Zambidis koji očito nije riješio ugovorne probleme sa svojim poslodavcem. Umjesto njega, u turnir je uskočio prilično anonimni Azerbajdžanac Ismat Aghazade.

K-1 je preko svoje službene Facebook stranice diplomatski prenio navodnu izjavu Zambidisa koja ne otkriva točne razloge odustajanja od turnira. Tvrde da Grk ipak ne planira otići iz nekoć vrlo ugledne promocije.

"Odlučio sam se povući s turnira zbog nekih odredbi u ugovoru odnosno neslaganja s istima. Neovisno o tome, K-1 je još uvijek u mojim planovima i već dogovaramo moj sljedeći ugovor. Iron Mike Zambidis želi sve najbolje svim natjecateljima na Majorci", stoji u objavljenoj izjavi.

Neovisno o odustajanju odličnog Grka, turnir svejedno plijeni pažnju zbog već navedenih imena koja sigurno spadaju u sami top MAX kategorije do 70 kg.

Ne propustite izravni prijenos iz Majorce u subotu, 14. rujna s početkom u 21:30h na Fight Channelu!

K-1 World MAX – Majorca:

Andy Souwer (NLD) vs. Yasuhiro Kido (JAP)
Buakaw Banchamek (THA) vs. David Calvo (SPA)
Shane Campbell (CAN) vs. Wallace Lopez (BRA)
Lee Sung-Hyun (KOR) vs. Francois Alexande (FRA)
Zhou Zhi-Peng (CHN) vs. Joey Pagliuso (USA)
Maximo Suarez (ESP) vs. Miodrag Olar (ROU)
Henri Van Opstal (NLD) vs. Enriko Kehl (DEU)
Ismat Aghazade GRC) vs. Elam Ngor (ESP)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI