"FFC-ovci" polovični u Superkombatu: El Bouni poražen, Šljivar pobijedio! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.10.2014 11:26h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Site)

Proteklog je vikenda u švicarskoj Ženevi održan novi turnir iz Supekombatove serije na kojem su nastupila neka nama poznata imena. Glavna poslastica večeri je bio dvoboj Andreija Stoice i Španjolca Moisesa Bautea za naslov u kategoriji do 95 kilograma. Jednako zanimljivo bilo je i u turniru osmorice u "lakoteškoj kategoriji" gdje smo vidjeli četri dvoboja četvrtine finala, a nastupio je i član FFC rostera Ibrahim El Bouni.

U meču za titulu do 95 kilograma, aktualni prvak i član Gloryja Andrei Stoica je u trećoj rundi nokautirao izazivača Bautea. Superkombatov šampion je kapitalizirao dobar nastup lijevim krošeom kojim je protivnika poslao na parter te je još jednom obranio naslov.

U turniru osmorice smo vidjeli njegovog brata Bogdana koji je iznenađujuće poražen od Francuza Quitusisa većinskom odlukom sudaca. Ništa bolje nije prošao niti član FFC rostera Ibrahim El Bouni. Marokanac je na jednak način poražen (većinska odluka sudaca) od Poljaka Dawida Kasperskog. Poljak će se u polufinalu susresti s Britancem Michaelom Terrillom koji je bio bolji od Clydea Brunswijka. Posljednji polufinalist je nama znan Španjolac iz dvoboja protiv Mirka Filipovića Jorge Javier Loren koji se u nastavak natjecanja plasirao pobjedom protiv Švicarca Benija Osmanoskog.

Nastavak natjecanja je 22. studenog u talijanskoj Monzi gdje će nastupiti i neka poznata imena poput Catalina Morosanua i Cedrica Manhoefa.

Spomenimo i nastup Envera Šljivara koji je prije nekoliko tjedana debitirao na FFC-u te je pobijedio hrvatskog udarača Igora Mihaljevića. Šljivar je slavio protiv Talijana Luciana Denilencua tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Superkombat World Grand Prix 2014 Final Elimination:

Andrei Stoica def. Moises Baute via. KO (R3)
Jorge Loren def. Beni Osmanoski via. Većinska odluka sudaca
Aristote Quitusisa def. Bogdan Stoica via. Većinska odluka sudaca
Michael Terrill def. Clyde Brunswijk via. Većinska odluka sudaca
Dawid Kasperski def. Ibrahim El Bouni via. Većinska odluka sudaca

Volkan Ozdemir def. Nordine Mahieddien via Većinska odlika sudaca
Yoann Kongolo defr. Jamie Bates via. KO (R3)
Enver Šljivar def. Lucian Danilescu via TKO (R3)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI