Fantastična gledanost K-1 WGP Finala na Novoj TV!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.03.2013 16:53h Autor:

Mirko Filipović

Fight Channel doveo je u Hrvatsku jedan od najvećih sportskih spektakla u povijesti države, a da je je zaista tako potvrđuje i odlična posjećenost Arene Zagreb proteklog petka, u kojoj su posjetitelji vatreno bodrili Mirka Filipovića na putu do jednog od najvećih uspjeha u njegovoj karijeri.

U Hrvatskoj je osim Fight Channela K-1 WGP Finale prenosila također i Nova TV, koja je otkrila fantastične brojke kad je u pitanju gledanost. Ona se vrlo lako može uspoređivati čak i s gledanošću UFC on FX i UFX on Fuel TV evenata koji se besplatno emitiraju u čitavom SAD-u.

Nova TV je objavila da K-1 WGP Finale pratilo čak 900 tisuća gledatelja, odnosno gotovo 57 posto svih ljudi koji su u to vrijeme bili pred TV ekranima. Svoje ogromno zadovoljstvo suradnjom na ovom projektu izrazio je i urednik sporta na Novoj TV.

"Dvorana je bila prepuna, svi su navijali do samoga kraja. Gledati uživo osam najboljih svjetskih K-1 boraca te osjetiti tu energiju i uzbuđenje je jednostavno neopisivo", rekao je Željko Vela za Večernji list.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI