Fanovi spojili Igru prijestolja, Conora i Floyda u sjajnu najavu (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.08.2017 17:55h Autor:

screenshot

Poznato je kako borilački fanovi nerijetko znaju napraviti fantastične najave ili slične uratke po pitanju nekih evenata koji slijede. Ipak, uradak u kojem su Floyd Mayweather i Conor McGregor pronašli svoje mjesto u trenutno najpopularnijoj TV seriji spada u sam vrh istih.

Kako se odbrojavaju dani do meča Conora McGregora i Floyda Mayweathera Jr., tako fanovi Igre prijestolja svaki tjedan čekaju novu epizodu ove fantastične serije. A tu je i veliki dio onih koji nestrpljivo iščekuju oboje, kako ovaj veliki meč, tako i svaki epizodu. Neki od njih su se pokazali i kao sjajni u video montaži te su odlučili svijetu podariti fenomenalan uradak.

U njemu su ova dva borca ubačena u svijet “Westerosa” i “Sedam kraljevstava”, a našli su tu svoje mjesto i neki drugi, poput Dane Whitea, Lorenza Fertitte ili Canelo Alvareza. Montaža je odrađena fantastično i moramo priznati kako je sve sjajno posloženo da se gotovo čini kao da gledamo pravu seriju.

Game of Thrones je odavno zaludio svijet, ali u tome je velikim dijelom uspio i ovaj meč, unatoč velikom broju onih koji ga smatraju apsurdom i nepotrebnom medijskom igračkom. Nas je, kao fanove serije te profesionalni borilački portal, ovo jako razveselilo i zabavilo. Nadamo se kako će i vas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI