Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Eyevan Danenberg osvojio Glory 51 turnir za velter izazivača | Fight Site

Eyevan Danenberg osvojio Glory 51 turnir za velter izazivača

K1 / Boks 04.03.2018 11:59h Autor:

Eyevan Danenberg

Na Glory 51 eventu u Rotterdamu, kojeg su predvodili Bard Hari i Hesdy Gerges, održan je i turnir za izazivača u velter kategoriji, koji je pripao Eyevanu Danenbergu.

Bio je to vjerojatno najneizvjesniji Glory turnir za izazivača do sada, koji je svakako opravdao matchmaking, iako je možda nedostajalo malo više akcije i atraktivnih poteza.

Turnir je otvoren sudarom Thongchai Sitsongpeenonga iz Tajlanda i Alana Scheinsona iz Argentine, gdje je pobjeda pripala borcu iz Tajlanda, iako je Argentinac pokazao kako nije zalutao na ovaj turnir. U pitanju je bila podijeljena sudačka odluka, koja je vrlo lako mogla otići i na drugu stranu. Podijeljena odluka viđena je i u drugom polufinalu, u kojem su se sastali Danenberg i Jimmy Vienot iz Francuske. Bolji dojam ostavio je Nizozemac, no na kraju je i tu odlučivala podijeljena odluka.

Puno manje dvojbi ipak je bilo u finalu, gdje je Danenberg odradio tri uvjerljive runde te je došao do pobjede koja mu osigurava priliku karijere. 25-godišnji bivši FFC prvak će se kasnije ove godine suprotstaviti Murthelu Groenhartu u borbi za Gloryevu velter titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI