Ekskluzivno: Pogledajte gadnu ozljedu stopala Badr Harija! (FOTO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.03.2013 17:36h Autor:

Badr Hari (foto: Zoran Zdelar)

Badr Hari uz Mirka Filipovića definitivno je bio glavna zvijezda u petak održanog K-1 World Grand Prix Finala u Zagrebu. Ionako fantastična noć koju je uljepšao Cro Cop osvajanjem titule K-1 WGP Prvaka bila bi možda još atraktivnija da smo primjerice u finalu gledali okršaj Mirka i Badra.

To nažalost nije bilo moguće, sjajni marokanski borac te ujedno po mnogima najveća zvijezda svjetske kick boks scene, ozlijedio je stopalo tijekom vrlo atraktivne borbe protiv Zabita Samedova u četvrtfinalu. Iako se nakon meča činilo da je sve u redu te je Badr čak i rekao da može nastaviti dalje, nakon što se noga malo ohladila postali su svjesni da ipak imaju problem.

Prema informacijama koje su nam dostupne, Badr je htio nastaviti meč, ali trener mu je to zabranio. Kasnije je i vidio da to ionako ne bi bilo moguće s obzirom da se nije mogao čak ni osloniti na desnu nogu na kojoj mu je stopalo bilo teže ozlijeđeno.

Badr je već prije završetka turnira prevezen u hotel, a kolika će pauza biti potrebna za sanaciju ozljede još uvijek nije poznato.

"Žao mi je što je ovako završilo. Zaista sam se veselio nastavku natjecanja, no drago mi je da je Cro Cop pobijedio. Kao što sam rekao već na press konferenciji, ako ne mogu ja, onda mi je drago da je slavila ovakva legenda. Zaslužio je", rekao je Hari za Fight Channel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI