Ekskluzivno: Nema Ghite na K-1 WGP-u, objavljujemo cijeli popis!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.09.2012 15:08h Autor:

K-1

Osmina finala K-1 World Grand Prixa u Tokiju održava se za malo manje od mjesec dana, a službenog popisa svih sudionika još uvijek nema. No, mi smo uspjeli prvi na svijetu dobiti popis svih boraca! Najveći šok je izostanak Daniela Ghite.

Čelnici K-1 organizacije već su u dva navrata objavljivali popise boraca na koje računaju za nastup u svom turniru teškaša koji se bore 14. listopada u glavnom gradu Japana, no kompletnog popisa nije bilo, a na prvoj verziji na njemu se našao čak i pritvoreni Badr Hari.

Fight Site uspio je ekskluzivno saznati tko će sve sudjelovati s Mirkom Filipovićem u turniru, pa samim time i tko bi mu mogao biti potencijalni protivnik u New Yorku u prosincu nakon što, nadamo se, pobijedi Randyja Blakea.

Promjene su još uvijek moguće, no ovo je trenutno popis svih 16 boraca koji će nastupiti u Tokiju, a informacija će biti službeno objavljena od strane japanske organizacije možda već i danas. Popis boraca sastoji se od nekoliko provjerenih zvijezda, nekih novih i ne toliko poznatih imena te ukupno šest pobjednika SuperKombatovih turnira.

Definitivno najveći šok je što na popisu iz zasad još uvijek nepoznatih razloga nema Daniela Ghite, kojeg su mnogi vidjeli kao najvećeg favorita za osvajanje turnira! To potpuno neočekivano gura Cro Copa u prvi plan te ga možda čak i postavlja kao glavnog favorita!

K-1 WGP: Raul Catinas, Hesdy Gerges, Ben Edwards, Arnold Oborotov, Singh Jaideep, Mirko Cro Cop, Jarrel Miller, Paul Slowinski, Zabit Samedov, Sergei Lascenko, Makoto Uehara, Hiromi Amada, Randy Blake, Ismael Londt, Catalin Morosanu, Xavier Vigney.

Dodatak: Otprilike sat vremena nakon objave naše vijesti, K-1 je objavio popis borbi te je njime i potvrđena naša informacija da nema Daniela Ghite.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI