Ekskluzivno: Badr Harija su pratili tajni agenti!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.11.2012 11:11h Autor:

Estelle Gullit-Cruyff i Badr Hari

Badr Hari od jučer navečer nalazi se ponovno u pritvoru nakon što je prekršio sučeve uvjete kojih se morao držati kako bi se mogao braniti sa slobode. Fight Site je saznao kako je došlo do ponovnog uhićenja te što slijedi.

Finalist K-1 World Grand Prixa iz 2009. godine i po mnogima sve do odlaska u pritvor prije nekoliko mjeseci možda čak i najbolji K-1 teškaš, Badr Hari, na slobodi je proveo svega tri dana nakon što je prošlog petka pušten da se brani sa slobode. Suđenje bi trebalo početi u siječnju iduće godine, tereti ga se za više teških kaznenih djela, uključujući i pokušaj ubojstva, no Badr je uspio ponovno "zabrljati".

Jučer navečer poput munje se borilačkim krugovima proširila vijest da je sjajni marokanski borac ponovno uhićen i to zato jer je prekršio jednu od najvažnijih uvjetnih odredbi, onu o potpunoj zabrani posjećivanja bilo kakvih ugostiteljskih objekata. Pretpostavljalo se da je netko Badra i njegovu djevojku Estelle Gullit-Cruyff prepoznao u restoranu te dojavio policiji, no to ipak nije bio slučaj.

Doznali smo da je tužilaštvo odlučilo poslati nekoliko svojih djelatnika da ga prate nakon puštanja iz pritvora, pa je samim time i riješena dilema kako je došlo do ponovnog uhićenja. 

Badr Hari navodno se pravda da nije u potpunosti razumio sučeve uvjete te da je zbog toga napravio grešku i posjetio restoran, a već danas je na policijskim pravnim službenicima odluka hoće li ga zadržati u pritvoru ili će ga ponovno pustiti na slobodu. Ukoliko dođe i ovog puta do oslobađanja, tužilaštvo u tom slučaju ima pravo žalbe, a zatim o tome odlučuje žalbeno vijeće sastavljeno od tri suca. Može se stoga dogoditi da već danas Badr bude ponovno pušten na slobodu, iako je to rasplet u koji zaista malo tko vjeruje.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI