Eddie Hearn: Wilder želi 7 milijuna dolara, a ja želim penis od 28 centimetara! To se neće dogoditi!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.10.2017 14:20h Autor:

Deontay Wilder

Poznati boksački promotor Eddie Hearn je odlučio kritizirati svjetskog boksačkog prvaka Deonatayja Wildera zbog njegovih, kako je Hearn to okarakterizirao, megalomanskih prohtjeva vezanih uz eventualni dvoboj protiv Diliana Whytea.

Podsjećamo kako Hearn pokušava dogovoriti dvoboj Wilder vs. Whyte 3. veljače u Londonu, a prema javno poznatim podacima, Amerikancu nudi garantiranih 3 milijuna dolara čemu bi se mogao dodati bonus od postotka prodaje TV prava.

No, Wilder nije zainteresiran za tu opciju. Dapače, u srijedu je izjavio da bi u slučaju poraza od Stivernea mogao napustiti boks i otići u slobodnu borbu. Umjesto tri milijuna dolara, poručio je Hearnu da skupi između 7 i 10 milijuna, “a onda mogu početi pravi pregovori”.

“Mogu vidjeti ovaj meč, ali može se dogoditi tek kada Hearn otvori kesu. Ako uspije skupiti 7 milijuna dolara, počet ćemo slušati što govori. Nije me briga hoće li to izvući iz vlastitog džepa. Ali hoću malo više novca od onoga što oni nude. Od 7 do 10 milijuna dolara i pričat ćemo. Ali za 4 milijuna mi ne pada na pamet ići u London. Meni ne treba Dilian Whyte. A ako se i Joshua ne želi boriti, i to je u redu”, izjavio je Wilder kojeg za nekoliko dana čeka obavezna obrana naslova protiv Stivernea (5. studenog) u Brooklynu.

Hearn je u četvrtak odgovorio Wilderu na svoj način. Prilično slikovito…

“On želi 7 milijuna dolara, a ja želim penis od 28 centimentara. To se jednostavno neće dogoditi i to je istina. Kakva bahatost Wildera. Mi smo mu ponudili 3 milijuna dolara. Nekome ponudiš tri milijuna i dio od TV prava, što se zajedno popne na 4 milijuna. I onda on izvali da želi 7 milijuna”, izjavio je Hearn za IFL TV te je dodao:

“Mi smo ti koji vodimo ovaj posao. Ja sam taj koji zna koliko je novca u tom meču, ne trebam njega da mi objašnjava. Vratit ćemo se natrag, nešto ćemo dići našu ponudu, ali ona neće biti 7 milijuna. Niti blizu. Ali da, nešto ćemo dići.”

Na kraju je Hearn objasnio zbog čega bi pobjeda za Wildera protiv Whytea bila bitna.

“Ako pobijedi Whytea, vrijednost će mu uoči potencijalnog meča protiv Joshue ići sigurno 10 ili 15 posto gore. To je onda 7 do 10 milijuna. Meč protiv Joshue je neizbježan, ako nastavi braniti pojas. Ako pobijedi Whytea, taj bi meč mogao biti ogroman. Ali smatram da će ga Whyte pobijediti…”, zaključio je Hearn.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI