Eddie Hearn: Stavit ću ponudu na stol Conora McGregora i Pauliea Malignaggia

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.11.2018 12:00h Autor:

McGregor, Hearn i Malignaggi

Eddie Hearn odlučio je ponovno oživjeti priču o boksačkom meču Conora McGregora i Pauliea Malignaggia te je najavio kako će obojici poslati ponudu za međusobni ogled.

Otkako je njegova promotorska kuća “Matchroom Boxing” potpisala ugovor sa streaming platformom DAZN, Eddie Hearn preuzeo je ulogu osobe zadužene za organizaciju boksačkog programa. DAZN inače misli preuzeti na sebe najveće zvijezde boksa, a jedna od glavnih misija im je u potpunosti ubiti PPV platformu. Prvi koje su doveli su boksači iz “Golden Boya”, uključujući Canela Alvareza, no to bi trebao biti tek početak.

Hearn zapravo ima vrlo zanimljivu ideju o boksačkom meču kojeg bi publika svakako voljela vidjeti. Vjerojatno se sjećate, ali svakako vrijedi prisjetiti se cijele situacije između ova dva borca. Paulie Malignaggi bio je sparing partner Conora McGregora u pripremama za Floyda Mayweathera, a to nije završilo niti približno dobro. Naime, pojavila se snimka gdje McGregor bivšeg prvaka baca u “knockdown, nakon čega je ovaj napustio kamp te je došlo do cijele serije prepucavanja i optužbi. Činilo se kako bi njihov meč mogao vrlo lako biti nastavak na meč Conora i Floyda, no nakon spomenutog meča se situacija smirila. Sve dok ju sada ponovno nije odlučio razbuditi Eddie Hearn.

“Jutros sam rekao Malignaggiu da bih volio napraviti taj meč. DAZN je spreman platiti veliki novac za to”, rekao je Hearn u Manchesteru, gdje je glavni promotor meča Usyka i Bellewa, na kojem Malignaggi radi kao stručni komentator. Također, ima plan kako bi nagovorio McGregora na to:

“Rekao sam Conorovim momcima kako ću ih obasuti brojkama pa ćemo vidjeti kako će tada razmišljati. Zašto ne? Rekao sam dečkima da bi Conor možda mogao savladati Pauliea. Paulie između ostalog živi jako dobar život otkako se umirovio te također ne znamo kako bi to izgledalo kada bi se vratio.”

Malignaggi bi vjerojatno bio zainteresiran za taj meč, zbog svih repova koji su ostali iza sparinga. Ovaj 37-godišnjak se umirovio u travnju prošle godine, nakon poraza od Sama Eggingtona, čime je svoj omjer doveo na 36 pobjeda i osam poraza. WBA titulu velter kategorije osvojio je 2012. godine te ju je jednom uspio obraniti, prije nego mu ju je oduzeo Adrian Broner.

Nama osobno je teško zamisliti kako bi McGregor pristao na nešto uz fiksnu cifru, odnosno nešto što nije PPV. A DAZN upravo radi na taj način, odnosno njihovi pretplatnici za 10 dolara dobivaju cijeli mjesečni program.

No, ukoliko je Hearn ozbiljan u toj namjeri, znajući njegove sposobnosti, ništa nije nemoguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI