Eddie Hearn planira upariti Tonya Belewa i Tysona Furya

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.11.2017 19:38h Autor:

Tony Bellew i Eddie Hearn

Alfa i omega britanskog boksa, Eddie Hearn, ima ideju oko jedne zanimljive borbe iduće godine. On planira upariti Tonya Bellewa i Tysona Fury, kada se ovaj vrati u formu te automatski time i profesionalnom boksu.

Hearn je ostao bez meča Tony Bellewa i Davida Hayea, odnosno njihovog revanša koji se trebao održati idućeg mjeseca. Haye je to otkazao zbog ozljede, a Hearn ipak neće ugovorati novog protivnika za svoju zvijezdu. Tako je završeno s njegovim nastupima za ovu godinu, dok već postoje planovi za iduću.

Naime, Hearn bi volio bivšeg višestrukog prvaka u lakoteškoj kategoriji upariti s bivšim teškaškim prvakom, Tysonom Furyem. On vjeruje kako se Fury napokon sredio i ozbiljno vratio treninzima te vidi njihovu borbu kao nešto što bi se trebalo dogoditi.

“Vjerujem kako ćete vidjeti borbu Bellewa i Furya u 2018. godini, no to neće biti iduća Tonyeva borba. Moj je plan i dalje meč u kojem će Bellew pobijedio Hayea, pa tek onda boksati protiv Furya. Dok se odradi taj revanš, Fury bi napokon trebao riješiti svoje pravne probleme. Razgovarao sam s Furyem i on je zainteresiran. Dogovor će na kraju biti vrlo jednostavan za doći do njega, sve je zapravo stvar vremena i nekih drugih aspekata”, rekao je Hearn.

Hearn trenutno radi oko dogovaranje iduće borbe Anthonya Joshue, a tu je trenutno najbliža situacija da Joshua boksa protiv Josepha Parkera. Bellew je rekao kako bi ta borba mogla biti dogovorena unutar dva tjedna,

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI