Eddie Hearn aktivirao klauzulu, revanš Ruiza i Joshue održat će se već ove godine

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.06.2019 16:41h Autor:

Anthony Joshua i Andy Ruiz

Danas je potvrđeno kako će Anthony Joshua već ove godine dobiti priliku vratiti u svoje vlasništvo pojaseve koje mu je Andy Ruiz Jr. proteklog vikenda oduzeo. Njegov menadžer Eddie Hearn danas je službeno aktivirao klauzulu koja mu tako što osigurava.

Nije ova vijest naravno nikakvo iznenađenje, budući da je ovaj potez Hearna bio neminovan odmah nakon što je njegov pulen doživio poraz. No, danas je to službeno odrađeno te su obaviještene sve tri boksačke organizacije čije je pojaseve Ruiz nokaut pobjedom nad Joshuom osvojio.

Trenutno nije poznato gdje i kada će se održati meč, no ponovno bi to trebalo biti u SAD-u. Ipak, sve se čini kako će se ovog puta maknuti s istočne obale i da bi se meč trebao održati u Los Angelesu ili Las Vegasu. Datum će se također uskoro saznati, a radi se o studenom ili prosincu.

Budući da će do meča ipak proteći neko vrijeme, Andy Ruiz može se posvetiti proslavi tog ogromnog uspjeha, dok će Joshua imati dovoljno vremena da posloži sve stvari u svojoj glavi, shvati što je radio krivo i da na pripreme krene kao nov boksač. Sve to bit će mu potrebno da ne dozvoli poraz i u revanšu, kojim bi vjerojatno ozbiljno oštetio svoj status, ali i ostavštinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI