Dogovoren revanš Badr Harija i Rica Verhoevena!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.07.2017 10:47h Autor:

Badr Hari & Rico Verhoeven

Iako trenutačno provodi vrijeme u nizozemskom zatvoru gdje odslužuje zatvorsku kaznu, to ne znači da Marokanac Badr Hari ne radi i na dogovorima oko svojih sljedećih sportskih angažmana. Borilački mediji javljaju da je ovih dana dogovoren datum željno iščekivanog revanša Harija i najboljeg teškaša kick boxing svijeta i Gloryjevog prvaka Ricca Verhoevena.

To bi prema svemu sudeći trebao biti 25. ožujka iduće godine, kada će se Glory vratiti u “svoju domovinu”, odnosno u Nizozemsku.

Navodno je sve dogovoreno, pa čak i najmanji detalji. Meč bi se trebao održati na pet rundi i to u amsterdamskoj Ziggo Dome areni koja prima preko 17 tisuća gledatelja.

Podsjećamo, dvojac se sastao u glavnoj borbi do sada najveće Gloryjeve priredbe prošle godine u njemačkom Oberhausenu. Nakon zanimljive prve runde, Marokanac se ozlijedio u drugoj te je meč na razočarenje mnogih fanova prekinut.

U međuvremenu je Hari završio u zatvoru zbog problema sa zakonom iz prošlosti. Trenutačno odslužuje kaznu te bi trebao biti slobodan čovjek prije kraja 2017. godine. To mu ostavlja dovoljno prostora i vremena da se dobro pripremi za revanš s Verhoevenom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI