Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dogovoren odličan meč Borovića i Chahbarija | Fight Site

Dogovoren odličan meč Borovića i Chahbarija

K1 / Boks 15.02.2013 22:40h Autor:

Borović VS Chahbari

Već neko vrijeme hrvatskim borilačkim svijetom kola informacija da bi se uskoro trebao održati iznimno zanimljiv meč između super-iskusnog Hrvata Gorana Borovića i izuzetno opasnog Faldira Chahbarija.

U petak je borba i službeno potvrđena, Borovićev trener Leon Beneta mogao je napokon objaviti da će se meč održati u 13. travnja, a dogovoreno je da borba traje pet rundi po tri minute po K-1 pravilima.

U slučaju da već ne znate, Borović spada među najiskusnije hrvatske borce te se iznimno približio brojci od čak 300 odrađenih mečeva. U ovom trenutku iza sebe ima oko 290 borbi u raznim disciplinama. Goran je do sada odrađivao borbe po pravilima boksa, kick boksa, savetea, shootboxinga…

Chahbari je vrlo dobro poznat svima koji malo detaljnije prate K-1 scenu, tijekom proteklih godina u ring je ulazio s mnogim poznatim imenima te ima skor od 78 pobjeda i 12 poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI