Dogovoren meč Manny Pacquiaoa i Chrisa Algieria

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.07.2014 21:18h Autor:

Manny Pacquiao

Poznat je novi protivnik ponajboljeg svjetskom boksača, Mannya Pacquiaoa. To je Chris Algieri, američki boksač koji je prošli mjesec napravio najveće iznenađenje ovogodišnje boksačke scene, kad je savladao Ruslana Provodnikova.

Nakon što se impresivnim nastupom u travnju revanširao Timothyu Bradleyu, Manny Pacquiao (56-5-2) spreman je za novi povratak u ring. U kineskoj pokrajini Macau, koja sve više postaje meka vrhunskih borilačkih priredbi, njegov protivnik bit će neporaženi Chris Algieri.

Algieri (20-0) je do sad nastupao na manjim boksačkim eventima, sve dok prošli mjesec nije dobio priliku nastupiti na HBO-u protiv jednog od najboljih lakovelteraša svijeta, Ruslana Provodnikova. Algieri je pružio fantastičan nastup, šokirao ruskog boksača te pobijedio podijeljenom odlukom sudaca, iako je ostao dojam da je američki boksač trebao slaviti uvjerljivije.

Sad je dobio priliku karijeru, jer će mu s druge strane stajati jeda od najpopularnijih boksača svijeta i drugi boksač svijeta po zaradi po meču. Filipinska zvijezda se nadala novom meču protiv Marqueza, s ciljem da se odmah revanšira obojici boksača koji su ga posljednjih godina savladali, no za to će ipak morati malo pričekati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI