Dogovoren meč Kličko VS Povetkin u Moskvi!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.07.2013 16:09h Autor:

Vladimir Kličko

Borba kojoj se već neko vrijeme nadaju fanovi profesionalnog boksa, pogotovo kad je u pitanju teška kategorija, napokon je dogovorena.

Radi se o okršaju Vladimira Klička i Alexandera Povetkina čiji su menadžeri već dulje vrijeme u pregovorima, a nedavno je došlo do ruba i činilo se da će od velike borbe neće biti ništa. Barem je tako dao naslutiti Vladimir koji je otkrio kako Povetkinov tim ima previše neprihvatljivih zahtjeva i kako je sve bliže prekid razgovora.

No, dogovor je ipak postignut ovih dana, a tijekom utorka informacija je otkrivena i medijima. 37-godišnji Vladimir svoje WBA, IBF, WBO i IBO titule branit će protiv Povetkina u Moskvi, a borba je zakazana za 5. listopada.

"Oduševljen sam što je borba dogovorena. Bit će to borba najboljih u teškoj kategoriji, a posebno sam oduševljen što će se održati u Moskvi jer će brojni ruski i ukrajinski navijači imati priliku da dođu i vide nas uživo", rekao je Kličko koji se nakon postignutog dogovora odlučio malo odmoriti na hrvatskoj obali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI