Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dogovor? Joshuin mendžer pristao na raspodjelu kolača 50/50, ali uz jedan bitan UVJET! | Fight Site

Dogovor? Joshuin mendžer pristao na raspodjelu kolača 50/50, ali uz jedan bitan UVJET!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.10.2018 14:28h Autor:

Joshua vs. Wilder

Napokon! Kontroverzni boksački menadžer i promotor Eddie Hearn je spreman ponuditi raspodjelu pljena u omjeru 50-50 Deonatayju Wilderu za meč protiv Anthonyja Joshue – javlja britanski Daily Star.

No, postoji samo jedan uvjet. Ali bitan…

Meč protiv Tysona Furyja koji mu slijedi mora prodati u više od milijun PPV-a.

Ranije je Hearn nudio Amerikancu 15 milijuna funti fiksno, na što je Wilder pristao uz uvjet da se meč moda održati u SAD-u. Ali tada Joshuin tim nije pristao na tu opciju pa je čitava priča propala.

“Čuo sam da je Wilder javno istupio i da tvrdi kako želi 60-40 raspodjelu novca, ako pobijedi Furyja”, izjavio je Hean i dodao:

“Frustrira me to što su ljudi toliko glupi da zaista misle da on želi taj meč kada izjavi nešto ovako. Mislim da je u ovom trenutku raspodjela u omjeru 65-35 poštena. Naravno u korist AJ-ja.”

Ipak, Hearn ima novi prijedlog koji bi Amerikancu osigurao 50-50.

“Nitko živ ne zna tko je Deonatay Wilder. Ali ako njegov meč protiv Tysona Furyja proda u više od milijun PPV-ova, onda može raspodjela u omjeru 50-50”, objašnjava promotor i zaključuje.

“Ali ako proda manje od 300 tisuća, mislim da onda mora pristati i na 80-20.”

Za sada se ne zna kako je Wilder reagirao na ovakvu ponudu. Njegov meč protiv Furyja je na rasporedu za nešto više od mjesec dana, a onda će očito sve biti puno jasnije. Dvoboj Wilder vs. Joshua se pokušava dogovoriti već gotovo godinu dana, ali bez prevelikog uspjeha. Uglavnom je problem raspodjela kolača od zarade od prodanih PPV prijenosa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI