Direktor Showtimea o Whiteovim brojkama: Ne možemo lažirati priopćenja!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 08.01.2018 11:15h Autor:

Dana White i Conor McGregor

Nastavlja se sukob između Dane Whitea i direktora Showtime Sportsa Stephena Espinoze vezano uz meč koji se dogodio još prošlog ljeta. Dakako, radi se o dvoboju između Floyda Mayweathera i Conora McGregora, a problem koji je nastao između dvije strane se tiče brojki PPV prodaje koje su javno obznanjene od strane Showtimea.

White je još u petak izjavio da prezire Showtime u jednom intervjuu što je pokrenuo lančanu reakciju najprije Espinoze na Twitteru, a zatim i McGregora.

“Čini se da je uzrujan jer smo počinili grijeh tako što smo rekli istinu. Čudno je da je istina izrečena u objavi za medije nešto vrijedno preziranja”, reagirao je Stephen Espinoza, jedan od čelnih ljudi Showtimea vezano za Whiteovo “preziranje.”

Direktor Showtime Sportsa je u intervjuu na Sirius XM radiju nešto kasnije pojasnio svoju izjavu.

“Dana ima određeni stil i on je vrlo uspješan za njega. Ali jednu stvar ću istaknuti. Ne želim se previše upuštati u ovakve rasprave, ali mi smo javna kompanija i postoje neka pravila i pravni propisi. Ne možemo sastaviti priopćenje koje u sebi sadrži lažne brojke. Pa mi imamo dioničare. Imamo milijun dioničara”, rekao je Espinzoa i dodao:

“Kada nešto sastavimo, kada pustimo neko priopćenje za javnost vezano za Mayweather vs. Pacquiao ili Mayweathera vs. Mayeathera, to je prošlo kroz ruke naših odvjetnika i svi su to vidjeli. To je činjenica.”

Espinoza se na trenutak osvrnuo i na McGregorovo vrijeđanje. Njihov sukob traje još od press konferencije tijekom promotivne turneje za meč kada je Irac Espinozu nazvao “jazavcem”.

“To je Conor. Ako mu staneš na žulj, on će te tako napasti. Tako napada poslovne ljude, tako napada suce. To je jednostavno on”, objašnjava Espinzoa.

U razgovoru je prokomentirao i prelazak Dane Whitea u boks. Espinoza je tu bio prilično diplomatičan.

“Kao boksački fan, ovo će možda zvučati čudno, ali ja to pozdravljam. Svatko tko ima ideje, tko misli da u nekom sportu može pridonijeti na pozitivan načun, neka dođe… Svaki od nas sjedi na kauču ispred televizije i smatra da bi recimo mogao bolje komentirati neki borilački meč. Neki misle da bi mogli komentirati američki nogomet. Možda on ima neke ideje koje bi mogle donijeti napredak u nekom smislu. Možda je to match making, možda je to promocija, možda je to marketing… Tako da sam iz tog aspekta sretanzbog njega.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI