Diaz iznenadio Warda i McGregoru dao šansu u borbi s Mayweatherom (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.03.2017 15:11h Autor:

Ward, Diaz i Melendez

MMA borci Nate Diaz i Gilbert Melendez gostovali su na CSN Fightsu kod svog prijatelja i aktualnog WBA, IBF i WBO prvaka u poluteškoj kategoriji – Andrea Warda.

Tema je bilo nekoliko, a najzanimljivijim se pokazao trenutak kada je Ward od Natea zatražio da analizira izglede Conora McGregora u potencijalnom boksačkom meču s Floydom Mayweatherom Jr.-om. Na iznenađenje boksačkog prvaka, Diaz je najvećoj UFC-ovoj zvijezdi dao šansu, ali je isto tako istaknuo da smatra kako je ta cijela priča aktualna samo zbog podizanja publiciteta.

“Mislim da McGregor ima dobre šanse nešto napraviti u dvije ili tri runde. Ima amaterski stil koji mu može dati dobre kretnje i udarce za šest do osam minuta, a to je preamaterski za Mayweathera. Samo govorim da ima šanse poput svakog udarača. Što se tiče vještine i tehnike, on ima amaterski stil i mislim da svatko može biti dobar za 9-6-7 minuta i svi imaju tu priliku da im sjedne pravi udarac. No ovaj lik (Mayweather, op.a.) je spreman ići rundu za rundom i bit će ga teško uhvatiti. Mislim da će biti teško, ali tko zna…”

Melendezu je pak pripalo pitanje o Mayweatherovim šansama u MMA okršaju s UFC-ovim prvakom.

“Ista stvar. Floyd ga ima dobre šanse zahvatiti. Ima prekrasni desni direkt i očito ima sjajan boks. Mogao bi ga nokautirati ako ga zahvati s tim malim rukavicama, no u kavezu je to druga priča”, izjavio je Melendez koji smatra da bi se McGregor, u takvoj borbi, trebao oslanjati na ‘ leg kickove’ i rušenja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI