Deontay Wilder nokautirao maskotu i teško ozlijedio čovjeka ispod maske (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 16.10.2018 10:58h Autor:

Deontay Wilder

Deontay Wilder malo je preozbiljno shvatio zadatak udaranje maskote tijekom gostovanja na latinoameričkom kanalu ESPN televizije. Sve je završilo ozbiljnom ozljedom vilice osobe koja se nalazila ispod maske.

Wilder je proteklog vikenda gostovao na ESPN Latino televiziji s ciljem da razgovara o meču koji će odraditi s Tysonom Furyem 1. prosinca. Po dolasku u studio, Wilder je dobio zadatak “pozdraviti” maskotu, koji je vjerojatno shvatio na krivi način. Umjesto lakog udarca, Wilder je uzeo zalet te je izvukao sve što je mogao iz svoje desnice. Odjednom, maskota se našla na podu, a osoba unutar je počela ispuštati ne baš lijepe zvukove. Wilder je ostao zbunjen, vjerojatno nesvjestan informacije kako se unutar te maskote nalazila osoba.

Po nekim portalima pojavile su se informacije kako je čovjek ispod maske doživio ozljedu vilice, no nije specificirano kakvu točno.

Teškaški WBC prvak odlučio se putem Instagrama ispričati te ponuditi svoj način kako da se oduži osobi koju je ozlijedio.

“Iskreno se ispričavam hrabrom čovjeku koji je ozlijeđen (ako je to istina). Imam ogroman respekt prema njemu, njegovo ulozi, volji i hrabrosti”, napisao je Wilder, a onda je još dodao: “Ukoliko je to istina, želio bih ga osobno pozvati na moj meč 1. prosinca.”

Ispod teksta pogledajte kako je izgledao udarac kojim je Wilder pokušao ugasiti “brkati osmijeh”. To na kraju nije uspio, no čini se da je netko ipak loše prošao u ovoj slučaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI