De La Hoya ponovno napada: Tko je uopće izdao licencu za meč McGregor vs. Mayweather?

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.06.2017 14:23h Autor:

Oscar De La Hoya

Najveći kritičar boksačkog meča između Floyda Mayweathera jr-a i Conora McGregora je slavni boksač, a danas uspješni promotor – Oscar De La Hoya. Iako je upravo on još nedavno zagovarao meč svog pulena Canela Alvareza s UFC prvakom, sada se iščuđava kako je sličan boksački meč uopće dobio licencu od strane Atletske Komisije.

Meč godine: Golovkin i Canelo odradili sučeljavanje u Londonu (VIDEO)

Razlog tolike kritičnosti bivšeg svjetskog prvaka jest njegov super-meč između Canela Alvareza i Gennadyja Golvkina koji će se upravo s dvobojem McGregor vs. Mayweather boriti za gledatstvo i naklonost publike. Naime, Dana White, koji je posredovao između dvije strane je pretekao De La Hoyu te su uspjeli bukirati T-Mobile Arenu, istu onu u kojoj će se susresti Canelo i GGG, za raniji termin 26. kolovoza. Ako se vaš meč održava tri tjedna kasnije, onda su prilično jasni motivi ovakve kritičnosti.

“Ovo je jedan od onih boksačkih mečeva koji će biti potpuno irelevantan kada govorimo o našem velikom dvoboju i pravom meču dva borca koja će se susresti 16. rujna. Prije svega, kako je Komisija uopće dala licencu za takvu borbu? Ovo je nečuveno. Gledajte, Floyd je jedan od najboljih boksača u povijesti naše generacije, a misliti da bi Conor mogao nadboksati Mayweathera je potpuno suludo. Ja samo govorim istinu. Možda će to biti i dobra borba nakon koje možemo prebaciti fokus na pravi meč 16. rujna”, izjavio je u utorak De La Hoya.

Upravo jučer je započela promotivna kampanja za meč Canela i GGG-a i to u britanskoj prijestolnici Londonu. Tamo je održana press konferencija i sučeljavanje ova dva top borca svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI