De La Hoya Dani Whiteu: Ajmo odraditi boksački meč, dat ću ti vremena da se skineš sa streroida!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.12.2018 11:25h Autor:

Dana White

Neko vrijeme su se dobro slagali i javno si persirali, zatim su se podnosili, a onda je “prijateljstvo” puklo kada je Dana White odlučio suorganizirati boksački meč između Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

Oscar De La Hoya nije mogao progutati činjenicu da su Showtime i UFC to učinili netom prije objektivno najboljeg meča godine – onog između Canela i Golovkina (meč broj jedan). Uslijedile su javne prozivke, vrijeđanja s obje strane, a prijatelji su postali najgori neprijatelji.

Sada je bivši boksački svjetski prvak odlučio vratiti Whiteu milo za drago, pa se on bacio u MMA biznis. No, za razliku od predsjednika UFC-a čija je kompanija navodno zaradila 50-tak milijuna dolara od boksačkog izleda, De La Hoyina katastrofa s Liddellom i Ortizom mu je samo donijela blamažu i financijske gutitke.

Ali De La Hoya ne odustaje od “Golden Boy MMA” promocije pa je ovih dana najavio novi pohod na MMA tržište i pokoravanje istog. Odmah je uslijedio odgovor Dane Whitea u emisiji “First Take” na ESPN-u gdje je “pokopao” svog rivala.

Ali ima i runda broj tri!

Ona se dogodila u emisiji Lukea Thomasa na Sirius XM radiju gdje se u četvrtak pojavio bivši boksački prvak, a danas uspješni promotor.

Vjerovali ili ne, on je odlučio izazvati Danu Whitea na međusobni boksački obračun.

“Ajdemo to odraditi u ringu. Idemo u ring, odradit ćemo tri runde po tri minuta. Ajmo to napraviti! Možemo to napraviti na eventu Canela, Cinco de Mayo. Datu ću mu pet mjeseci da se skine sa steroida, a do onda možemo obojica ući u dobru formu i odraditi tri runde. Gledajte, ja mu dajem veliku prednost u težini. Mislim da je teži od mene 25 kila sigurno. Ali to je u redu, mogu ja protiv njega. Idemo to odraditi”, ne odustaje De La Hoya koji je očito ozbiljan s obzirom da je sve isplanirao.

Predsjednik UFC-a je svoj put u borilačkom sportu započeo u Bostonu gdje je najprije boksao, a onda držao boksačke sate. Tako barem ide službena priča. Ona neslužbena kaže da je White u nedostatku drugog posla podučavao amatere fitness boksu, koji naravno nema veze s onim pravim. Upravo zato De La Hoya nije propustio i tu ga “ubosti”…

“Oooo, čekajte malo, pa White nikada nije zavezao rukavice u svom životu. Ispričavam se onda, zaboravite sve o ovom meču!”, dodao je De La Hoya.

Ako ste malo ažurniji pratitelj borilačkog sporta, onda znate da je White prije nekoliko godina bio povezivan s boksačkim mečem protiv Tita Ortiza, nekoć svog prijatelja, a onda također velikog neprijatelja. Do meča nikada nije došlo, ali sličnost se ne može previdjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI