David Haye ima novi meč: Ljudi mi prilaze na ulici i mole da umirovim Bellewa!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.11.2016 20:10h Autor:

David Haye

Britanija je dobila teškaški boksački meč kakav su tražili. David Haye borit će se protiv Tonya Bellewa, a datum njihovog meča je 4. ožujka iduće godine.

Bellew će za ovu borbu napustiti lakotešku (cruiser) kategoriju te nastupiti protiv iskusnog teškaša. Iako mu je 36 godina, Hayea većina fanova još uvijek smatra ponajboljim boksačem svijeta i sigurno je kako će biti favorit u ovom meču. Bellew će pokušati doći do pobjede kojom bi automatski napravio sebi veliku promociju, a u slučaju poraza uvijek može doći isprika kako to nije njegova kategorija.

Inače, Bellew (28-2-1, 18 KO) je drugi poraz svijeta lakoteške kategorije po BoxRecu te se pretpostavljalo kako bi se mogao suprotstaviti Oleksandru Usyku. Inače, većinu svojih mečeva boksa u svom rodnom gradu Liverpoola, a mnogi mu prigovaraju i na izboru vrlo lakih protivnika.

Hayeu (28-2, 26 KO) će ovo biti treća borba otkad se vratio boksu, a u prethodna dva nastupa je podosta lako apsolvirao Marka De Moria i Arnolda Gjergjaja. Meč s Bellewom se dugo kuhao, a sada kada je napokon dogovoren je rekao:

“Ljudima je on jednostavno dojadio. Čak i u njegovom rodnom gradu Liverpoolu mi prilaze na ulici i mole me da ga nokautiram, da ga umirovim. On živi u nekim iluzijama ako misli da me može pobijediti.”

Nakon što je meč dogovoren, televizije su odmah iskoristile priliku za prvi ih puta sučeliti, barem verbalno. Salvu uvreda koja se krenula ipak nećemo prenositi, a ukoliko vas zanima, najbolje da pogledate video ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI