Daniels ili Tuhu? Koji je najbolji kickboxing nokaut godine? (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.01.2015 10:54h Autor:

screenshot

2014. je ponudila veliki broj sjajnih kickboxing nokauta, no u izboru za onaj najbolji, izdvojila su se dva, koji bi mogli pripadati i u najbolje nokaute u povijesti ovog sporta. Pogledajte ih i donesite svoj sud, koji je najbolji.

Glory je već višestruko opjevao nokaut Raymonda Danielsa, koji se dogodio na Glory 16 eventu u Denveru. Francois Ambang bio je žrtva udarca koji je teško prevesti na hrvatski jezik, no kad izgleda ovako i kad se ovako izvede, mislimo kako je njegovo ime najmanje bitno.

A jednako efektan i atraktivan bio je onaj australskog borca Jonathana Tuhua, koji se dogodio u studenom u engleskom Newcastleu. On je protiv sebe imao podosta višeg protivnika, no to ga nije spriječilo da pogodi ovaj sjajni udarac. Način na koji je protivnik pao samo je još više “uljepšao” divotu ovog poteza.

Naravno, ova godina je dala još veliki broj krasnih nokauta, no kraj ova dva teško se mogu naći u konkurenciji za onaj najbolji. A koji je bolji od ova dva? Kao da je bitno, najvažnije je da su se oba dogodila i da možemo višestruku uživati u njima, u toj sjajnoj tehnici i izvedbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI