Daniel Ghita nastupa na K-1 Risingu u Tokiju?

K1 / Boks 06.08.2012 07:47h Autor:

Daniel Ghita vs. Sergej Laschenko (photo: Goran Kovacevic)

 

 Daniel Ghita trebao bi nastupiti na K-1 World Grand Prixu čijih će se najboljih 16 boraca naći sredinom listopada ove godine u Tokiju.

K-1 Rising trenutno svu svoju pažnju posvećuje organizaciji skorašnje priredbe u Los Angelesu koja im je postala neizmjerno bitna nakon brojnih nagađanja o propasti s obzirom na ujedinjenje Glory World Seriera i It’s Showtimea.

No, u pozadini se ipak već sad polako priprema spektakl u Tokiju koji je najavljen za 14. listopad, pregovori s borcima i njihovim menadžerima su u tijeku, a čini se da bi uskoro mogla biti objavljena jedna prilično senzacionalna vijest.

Posljednjih nekoliko dana nagađa se da bi na turniru finalne 16-orice mogao nastupiti i sjajni Rumunj Daniel Ghita. Navodno je već potpisao ugovor s njima o nastupu, no službene potvrda zasad još uvijek nema.

Ghita je često govorio da bi vrlo rado jednog dana osvojio K-1 World Grand Prix, a očito mu je to i dalje želja, bez obzira što je sada konkurencija relativno slabija. Nakon turnira finalne osmorice, Ghita bi trebao potpisati ugovor s Gloryjem te ubuduće nastupati za njih.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI