Danas u Novom Sadu: Preteni protiv Pagonisa za svjetski naslov!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.12.2014 13:16h Autor:

Preteni vs. Pagonis

Danas (četvrtak) će se u Novom Sadu održati kick-boks događaj "SOUL NIGHT OF CHAMPIONS" na kojem će se u borbi za naslov svjetskog prvaka boriti Agron Preteni i Nenad Pagonis.

Ukupno je u programu šest mečeva među kojima i dva za naslove profesionalnih svjetskih i europskih prvaka. Splićanina Agrona Pretenija čeka domaći borac Nenad Pagonis u borbi za naslov svjetskog prvaka. Na službenom vaganju Preteni je imao 87,5 kg, a Pagonis 88,4 kg.

"Dosad smo imali dva meča, Nenad je slavio u oba. U četvrtak ću se potruditi da u SPENS-u bude obrnuto i da ostvarim prvu pobjedu. Uvjeren sam da će to biti sjajan meč.", izjavio je Preteni uoči meča.

"Dugo nisam radio u svom rodnom gradu, a obećao sam da ću kad ponovno izađem pred gledatelje dovesti borca ravnog sebi. Preteni je vrhunski borac koji uvijek zaslužuje puni respekt i maksimalnu pripremljenost. Potpuno sam spreman i očekujem pobjedu kao u svakom meču. Vjerujem da će ovo biti zanimljiva borba u kojoj će publika uživati. Ovo nije ni moja kategorija ni moja disciplina, ali volim izazove pa sam se upustio i u ovu priču s ciljem da ostvarim još jednu pobjedu i riznicu obogatim novom titulom.", izjavio je Pagonis.

U borbi za naslov europskog prvaka borit će se Miljan Vidović i Mađar Laszlo Szabo, a veliku pozornost privlači i prvi nastup Darko Miličić, nekadašnjeg košarkaša koji je bio drugi izbor na NBA draftu 2003.

Tijekom službenog vaganja Miličiću je vaga ispisala ERROR što je dobro nasmijalo sve prisutne. Na kraju je utvrđeno da ima 138 kg, a njegov protivnik Radovan Radojčin 93,7 kg.


Raspored borbi:

Low kick:
do 71 kg: Luka Spremo (Batajnica) – Miloš Keljanović (Vojvodina Veletabak).
do 86 kg: Denis Marjanović (Banja Luka) – Miloš Marković (Crvena zvezda Delije).
K1 rules do 70 kg: Tijana Srdić (Vojvodina Veletabak) – Aleksandra Krstić (Pagonis tim).

Borba za naslov profesionalnog prvaka Europe u disciplini K1 rules do 81,4 kg:
Miljan Vidović (Srbija) – Laszlo Szabo (Mađarska)

K1 rules +91 kg:
Darko Milićić (Pagonis tim) – Radovan Radojičin (Senta)

Borba za naslov profesionalnog svjetskog prvaka u disciplini low kick do 88.6 kg:
Nenad Pagonis (Srbija) – Agron Preteni (Hrvatska).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI