Dana White: Upravo smo ostali bez planiranog datuma za Floyda i Conora

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.05.2017 11:15h Autor:

Dana White

Dana White prisustvovao je meču Canela Alvareza i Julia Cesara Chaveza, nakon čega je prokomentirao da dogovov meča Canela i Golovkina malo kvari neke njegove planove.

Canelo i Golovkin boriti će se 16. rujna, vjerojatno u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a White je otkrio kako je to bio datum koji je bio u pregovorima za meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera. Pošto se u boksu inače ne događaju dva mega meča na isti dan, za ovaj će se duel morati potražiti neka druga opcija

“Upravo smo ostali bez datuma koji smo planirali za Conora i Floyda, budući da su ga potvrdili Canelo i Golovkin, no ovo je odličan meč. Sigurno ću mu prisustvovati”, rekao je White novinarima koji su ga uhvatili u tunelu T-Mobile Arene.

Kao većina fanova, i on je oduševljen time što će se taj meč napokon održati, pa mu nije previše teško palo što će oni morati razgovarati o nekoj drugoj opciji za boksački debi najveće UFC zvijezde. White je još prokomentirao ono što slijedi:

“Canelo je večeras izgledao sjajno, a GGG je čista zabava. On je tip boksača kakav je sportu potreban i ne sumnjam kako će to biti sjajan meč za publiku. To je ono što su fanovi htjeli i što fanovima treba. Pravi pobjednici tog meča biti će fanovi.”

Slažemo se Dana, apsolutno se slažemo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI