Dana White poručio De La Hoyi: Želiš borbu? Ja sam tvoj tip!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 31.12.2018 11:55h Autor:

Dana White

Predsjednik UFC-a Dana White spreman je na borbu s vlasnikom Golden Boy Promotionsa Oscarom De La Hoyom, ali ne u obliku suludog boksačkog meča kojeg je bivši boksač nedavno predložio.

Sukob dvaju promotora i nekoć prijatelja počeo je 2017. tako što je De La Hoya javno pozivao fanove da bojkotiraju boksački meč između Floyda Mayweathera i UFC zvijezde Conora McGregora. Rat se nastavio se godine kada je De La Hoya osnovao Golden Boy MMA i organizirao trilogijski meč između bivših UFC prvaka Chucka Lidella i Tite Ortiza.

“Počelo je tako što je on ljudima govorio da ne gledaju Mayweathera protiv McGregora”, rekao je White. “Tko radi takve stvari? I onda je u osnovi lagao o tome koliko smo plaćali borce, koliko je Chuck Liddell zaradio, koliko je Tito zaradio. On je lažljivac. I ja sam ga prozvao da je obično govno i lažljivac.”

De la Hoya je prije nekoliko tjedana Whitea prozvao da se obračunaju u boksačkom meču. White naravno nije zainteresiran za pravu borbu, ali se s De La Hoyom želi obračunati na zajedničkom terenu, odnosno kao promotor.

I dok je De la Hoya ove godine ušao u svijet MMA- a, White u narednim godinama planira pokoriti njegov svijet boksa pomoću svoje novoosnovane Zuffa Boxing promocije i zasjeniti na boksačkoj sceni već dobro etablirani Golden Boy.

“Vidite što radimo ove godine. Čekajte da vidite što će se dogoditi s De La Hoyom u sljedeće tri godine. Znate vi mene, neki od vas me znaju već dugo vremena. Želiš borbu? Ja sam tvoj tip. Hajde napravimo to.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI