Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dana White objavljuje video blog s MayMac promo turneje (VIDEO) | Fight Site

Dana White objavljuje video blog s MayMac promo turneje (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.07.2017 20:28h Autor:

McGregor i White

Dana White je za promo turneju “Plesa od 180 milijuna dolara” odlučio oživiti svoj “vlog” serijal koji je, barem što se tiče UFC-a, stavio u mirovanje nakon pojave “Embeddeda” i “Thril and The Agony”.

No, ovdje je odlučiti iskoristiti priliku da uz sebe povede kamermana koji će snimati sve što se događa iza pozornice spektakla, odnosno spektakularne promo turneje kojom se fanove treba dodatni nabrijati za meč 26. kolovoza. Tako možemo vidjeti točno ono što vidi Dana White te s kime i kako komunicira. Zapravo, ono što se ne vidi na kameri koja se bavi izravnim prijenosom.

Igrom slučaja, Whiteov avion sletio je u Los Angeles kad i McGregorov, pa cijeli serijal počinje s njihovim susretom još prije turneje, gdje zapravo možemo vidjeti kakvo je ponašanje McGregora kada nije okružen velikim brojem fanova koji samo čekaju na neku njegovu izjavu za pamćenje. Nakon toga kroz tri epizode pratimo sve što se događalo u vezi press konferencija u Los Angelesu i Torontu. Pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI