Dana White objavio snimke na kojima McGregor prebija Malignaggia (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.08.2017 08:54h Autor:

McGregor vs. Malignaggi

Tjedan dana nakon što je Paulie Malignaggi napustio kamp Conora McGregora te krenuo u medijski rat protiv Irca, pojavile su se snimke na kojima se može vidjeti kako je on izgledao na sparingu protiv McGregora. Na jednoj od njih se vidi kako je očito poslan u ‘knockdown’.

Malignaggi je izjavio kako je kamp napustio zbog laži, gdje je kao jednu od njih naveo to da je tijekom sparinga bio poslan na pod. Sve je to bilo potkrijepljeno fotografijom, no bivši boksački profesionalac je izjavio kako ga je objektiv uhvatio u trenutku kada je bio odgurnut te da nije pao od udarca.

No, u dvorani su se nalazile neke kamere, što je čudno budući da su medijima kolale informacije kako se u dvorani nisu smjeli unositi niti mobilni telefoni te da se sve radi u žestokoj tajnosti. Snimke je objavio Dana White, koji je uz to pridodao tekst:

“Ovo je snimka koju ste svi željeli vidjeti, Conor McGregor protiv Pauliea Malignaggia. Ovo je za sve one koji misle da Conor ne može boksati. Ovo će biti prava BORBA!!!”

Malignaggi na snimkama izgleda uistinu loše te je dojam kako se McGregor poigravao s njim. Za njega bi posebno bolna trebala biti snimka na kojoj se vidi kako je na pod ipak poslan udarcem, koja zapravo opovrgava ono sve što je govorio proteklih dana.

Naravno, uvijek će biti onih koji smatraju kako je ovo sve stvar dogovora da bi se ljude dodatno nabrijalo na meč. Uostalom, to se može vidjeti i prema onome što dolazi iz Floydovog kampa. Ovdje su u pitanju snimke koje su totalno prema potrebi pogodile kut, a i vidi se da su tamo bile s namjerom. Da li je namjera bila i da uhvate pad Pauliea Malignaggia? Za to će svatko imati svoje posebno mišljenje.

Objavu dijeli Dana White (@danawhite)

Objavu dijeli Dana White (@danawhite)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI