Dana White o Rampageu i boksu: Mislio je da će zaraditi lovu i u glumi, pa nije! (VIDEO)

K1 / Boks 11.10.2011 10:12h Autor:

Jon Jones i Quinton "Rampage" Jackson

“Nemam komentara. On je pod ugovorom UFC-a. Nisam vidio da je to rekao i briga me. Neće boksati sigurno dok je pod ugovorom s UFC-om”, izjavio je White kada su ga upitali može li Quinton Rampage Jackson dobiti dozvolu da boksa izvan UFC-a.

Iako je izgledalo da će se White ograditi od ove teme, čelnik američke promocije se ipak raspričao…

“Zar ti momci misle da mi ne plaćamo naše borce. Čujete Boba Aruma koji kaže da plaćamo sitniš.  Vjerujte mi, Rampage je dobio mnogo love za zadnji meč. U boksu ima šačica koja zarađuje mnogo i ostatak koji ne zarađuje ništa. Bob Arum svoje boksače plaća 600 dolara. Mi nikada svog borca nismo platili 600 dolara, a u ovom smo poslu tek 10 godina. Bob Arum je u ovom poslu 120 godina”, našalio se White.

Motiv bivšeg UFC-ovog prvaka na navuče veće rukavice nije samo novac. Smatra da se lakše potući u ringu, nego kavezu jer je Jones “bježao od njega u svakoj izmjeni”.

“Saznat će kada počne boksati. Otprilike upravo tako izgleda svaki boksači meč posljednjih dana. Samo bježe jedni od drugih i kupe plaću. Bit će uvijek boraca koji se nešto žale. Rampage je mislio da će sve svoje novčane snove ostvariti glumom, no nije. Nije baš zaradio neke novce. Mi puno bolje plaćamo. Puno bolje. Trava je uvijek zelenija negdje drugdje, dok ne shvatiš da si pogriješio i da si trebao postupiti drugačije”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI