Cro Copov protivnik: Nije mi bitno s kim se borim, iskoristit ću svoju brzinu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.09.2012 09:08h Autor:

Randy Blake

Randy Blake dao je intervju za portal Liverkick nekoliko dana prije nego što se otkrilo da će njegov protivnik u osmini finala K-1 turnira biti Mirko Filipović, a tada je istaknuo da mu zapravo nije toliko ni bitno s kime će se boriti u Tokiju.

Talentirani američki K-1 borac, Randy Blake, definitivno predstavlja veliku perspektivu tamošnje kick boks scene. Svojom pobjedom nad Deweyjem Cooperom u Los Angelesu izborio je mjesto među odabranih 16 boraca u Tokiju na World Grand Prixu.

Vjerojatno vam je već poznato da je u svojoj karijeri još uvijek neporažen, nanizao je 26 pobjeda, a želi li stići do 27. morat će svladati našeg Cro Copa. Portal Liverkick proteklog je tjedna objavio intervju s njime, ali u tom trenutku se još nije znalo s kime se u Japanu bori.

No, već tada je bio svjestan da bi mu njegova kilaža mogla biti smatrana nedostatkom s obzirom na to da je on na približno oko 95 kilograma. "Da, bit ću lakši od ostalih boraca, ali zato imam mnogo drugih prednosti. Tako da jedan nedostatak u usporedbi s 50 prednosti nije tako loša stvar. U svakoj borbi težina može biti problem, ali probat ću iskoristiti brzinu i ostale vještine kako bih to nadoknadio", rekao je Randy.

"Čekam veliku priliku, nestrpljiv sam da saznam s kime se borim. Nije mi toliko to zapravo ni bitno, ali bih ipak volio znati tako da se mogu pripremiti", rekao je nakon pobjede nad Cooperom.

Kad je u pitanju budućnost K-1 organizacije, Blake je prilično optimističan. "Mislim da im definitivno slijedi pristojna budućnost. Vjerujem da su se vratili, pravi ljudi su ovdje i sve je napravljeno kako treba. Pobrinuli su se za mene, bio sam u hotelu s pet zvjezdica, dali su mi hrpu novca, hrana je bila nevjerojatna, jednostavno su na sve mislili", otkrio je američki borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI