Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop: Ne mogu vjerovati kako pljuju po borcima K-1 Finala! | Fight Site

Cro Cop: Ne mogu vjerovati kako pljuju po borcima K-1 Finala!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.02.2013 08:37h Autor:

Mirko Filipović

Mirko Filipović odlučio je reagirati na kolumnu objavljenu na Profightstoreu pod nazivom 'Osvajanje K-1 naslova izliječilo bi Mirkovu ranu nastalu podbačajem u UFC-u"

"Završim trening, sjednem za komp, idem baciti koju partiju šaha i rekoh da pogledam malo Profightstore, kad tamo kolumna gdje sam ja u naslovu. Idem pročitati i ne mogu vjerovati očima svojim, kakvo pljuvanje, omalovažavanje i podcjenjivanje boraca koji će nastupiti u finalu, organizatora priredbe kao i samog turnira, naravno, sve umotano u celofan. Počinje s 'izjavom' 'dobrog poznavatelja borilačke scene' u prijevodu nekog jalnog jadnika koji tvrdi da je 'konkurencija poput osiromašenog urana'. Vjerojatno je taj 'stručnjak' expert i za nuklearnu fiziku kad se i u osiromašeni uran razumije."

"Pa da je K-1 finaliste skupljao na Paraolimpijadi za omalovažavanjem i podcjenjivanjem potrebe nema. Povlačiti paralele između Gloryja i K-1 kako je to u kolumni izneseno blago rečeno je nekorektno. Kao da su se na Gloryju borili vanzemaljci, a ne ljudi. Slažem se da na K-1 finalu nema Schilta, Ghite i Sakija koji su samom vrhu kickboxing scene, ali svijet kickboxa ne počinje niti završava s njima. Gloryjev turnir je bio odličan, ali kad se već indirektno povlače paralele s K-1 u smislu omalovažavanja, radi istine treba reći da su i na Gloryju nastupili neki borci koji da su nastupili na K-1 bilo bi opće pljuvanje."

"Jedan Zhurlavlev je upao kao rezerva na K-1, čovjek koji je pobijedio dva finalista Gloryja, Sakija i Bouzidija i koji je zaista vrhunski borac dostojan K-1 finala. Laschenko je ispao u polufinalu, a tukao je Verhovena i Guidona, također finaliste Gloryja i da sad ne nabrajam jer nema smisla, ali ići takve stvari pisati je stvarno nisko. Pa koliko je Orsat Zovko proveo dana i noći na sastancima sa g. Kimom, vlasnikom K-1, samo da bi doveo finale u Zagreb i kakve je garancije morao ponuditi samo da se turnir održi ovdje iako je bilo i puno boljih financijskih ponuda i to od puno atraktivnijih zemalja i onda novinar napiše da 'možda domaćinstvo nije zanimalo nikog drugog', kako bijedno i nisko, a da ne spominjem uopće izjavu da 'nitko se neće sjećati u kakvoj je konkurenciji osvojen turnir'. Nevjerojatno, pa da smo na jakuševačkom smetlištu skupili osmoricu, ne bi bilo toliko zlobe i podcjenjivanja."

"Ne želim da ovo sad zvuči kao pravdanje, ali sam direktno prozvan, kao i svi ostali sudionici turnira i jednostavno moram reagirati. Najgore je uopće reagirati na ovakve stvari i spuštati se na ovaj nivo, ali da odšutim ispast će da su ti 'stručnjaci' u pravu, a to ipak ne mogu dopustiti iako razum govori da trebam i da im ne treba davati uopće pozornost. No, nažalost, da sam takav ,i da mogu neke stvari odšutjeti vjerojatno se ne bih ni bavio ovim čime se bavim", reagirao je Mirko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI