Cro Cop: Miller je lajavac koji će dobiti po tamburi!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.03.2013 12:21h Autor:

Mirko Filipović

Fanovi su sve nestrpljiviji, posljednji dani se odbrojavaju do K-1 World Grand Prix Finala u Areni Zagreb, a to razdoblje, čini se, posebno teško pada Mirku Filipoviću, koji bi do idućeg petka najradije prespavao.

"Nitko to ne voli jer je taj osjećaj čekanja sličan onome kada vas vode na strijeljanje. Daj me upucaj odmah, da preskočim tih sedam dana agonije. Karikiram, dakako, no nije to lako. Nije me strah potući se, to radim cijelu karijeru, nego toga hoću li izgubiti i doživjeti neuspjeh. Neuspjeh bi bio poraz u prvom kolu od Jarrella Millera. To si ne smijem dopustiti. Moram dati sve od sebe da, ako izgubim, znam da u turnir nisam ušao nespreman ili na guzove, kako bi rekli kod mene u Privlaci", rekao je najbolji hrvatski borac za Večernji list.

Njegov protivnik Jarrell Miller od samog početka kada je otkriveno da će mu protivnik u četvrtfinalu biti Cro Cop je prilično glasan, a u svojim je izjavama čak i pomalo neukusan s najavama da je željan krvi i da dolazi sa zadatkom ubiti Mirka.

"U našem je sportu uvijek vrijedilo pravilo čuvaj se mirnog i tihog, koji kaže da će dati sve od sebe, a lajavci obično dobiju po tamburi", glasi odgovor Cro Copa na pitanje da komentira Millerove riječi.

S obzirom da će u najboljem slučaju u istoj večeri odraditi čak tri meča te onda u konačnici možda i osvojiti pojas K-1 prvaka, Mirko se nije pripremio za specifičnog protivnika.

"Nisam se ni za koga posebno pripremao, standardno sam trenirao, uz puno kondicijskih vježbi. Ne skautiram posebno protivnike, nikad to nisam volio i nikad si nisam predbacivao nakon poraza da se to dogodilo zato što sam ga slabo proučio. Možda se to i dogodilo zbog toga, ali to si nisam predbacivao", otkrio je Cro Cop.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI