Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Cro Cop: Kharitonov je opasniji kao MMA borac, no i ovako je super opasan! | Fight Site

Cro Cop: Kharitonov je opasniji kao MMA borac, no i ovako je super opasan!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.05.2014 11:25h Autor:

Mirko Filipović i Sergei Kharitonov

21. lipnja u Los Angelesu Cro Cop i Sergei Kharitonov će predvoditi GLORY 17 priredbu. Iako se Filipović prvotno trebao sučeliti s Patom Barryjem, sudbina je ponovno izmiješala karte i donijela mu starog znanca iz Pridea – majstora Samba i sve boljeg kick boksača.

"Bit će to vrlo interesantan meč i borba koja se često puta priželjkivala od vremena Pridea. Nažalost, nismo nikada uspjeli potrefiti isti termin. Znam da je želja tadašnjih čelnika Pridea bila da se borimo, no nije bilo prilike", izjavio je Filipović za Dnevnik NoveTv i dodao:

"No, čini se da čovjek nikada ne može pobjeći od svoje sudbine. Okušat ćemo se sada. Doduše po pravilima kick boksinga, ali to ništa neće umanjiti opasnost i rizik."

Iako Kharitonovu ide odlično u Gloryju gdje je svladao i legendarnog Jeromea LeBannera, Filipović je uvjeren u to da je Rus ipak bio opasniji s manjim rukavicama.

"Ipak mislim da je opasniji kao MMA borac. Nešto opasniji. I ovako je super opasan čovjek i ne smije ga se potcijeniti", priznaje.

Je li vrijeme za prekid negativnog niza. Poraz od Oleinika u Moskvi i od Bonjaskog u Zagrebu peku…

"Vrijeme je uvijek za prekid niza, ali da znam da ću izgubiti ne bih ulazio u borbu. Da mislim da ću izgubiti ili da mislim da nemam šanse, niti se ne bih borio. Spremit ću se maksimalno dobro", obećao je za kraj legendarni udarač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI