Cris Cyborg poražena u Muay Thai borbi (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 29.03.2014 09:51h Autor:

Cristiane Justino

Dok joj je MMA karijere trenutno u pauzi, Cris Cyborg je nastupila u svom bazičnom sportu Muay Thaiu. Nakon što je krajem prošle godine došla do pobjede, jučer ipak nije uspjela savladati iskusnu Jorinu Baars, vjerojatno najbolju svjetsku borkinju u velter kategoriji.

Cris Cyborg Justino ipak nije uspjela svojoj zbirci titula dodati i onu u Muay Thaiu. Jučer je u Las Vegasu poražena od trenutno najbolje svjetske borkinje Jorine Baars, u jednoj borbi gdje je Cyborg par puta pokazala sjajne udarce i zaprijetila Baars, no prvakinja je odradila iskusnu borbu i nekoliko puta ozbiljno uzdrmala Justino, a i tako su borbu vidjeli i suci.

Na kraju je Baars podijela jednoglasnom odlukom nakon pet rundi, a sam rezultat (49-45, 48-45, 49-44) govori u prilog tome da su suci vidjeli uvjerljivu prednost prvakinje. Cris Cyborg je pokazala da u Muay Thaiu ipak ne može koristiti svoju fizičku snagu toliko koliko u MMA borbama, no i ona je imala svojih trenutaka u ovoj sjajnoj i dinamičnoj borbi.

Mi vam donosimo video cijele borbe koju uistinu vrijedi pogledati, posebno ako volite agresivne i dinamične borbe, a toga u ovoj nije nedostajalo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI